Om

Jeg har gennem en årrække været singersongwriter og holdt koncertforedrag om Johnny Cash. Samtidig har jeg været med til at stifte bandet Country Heat, hvor jeg efter et kort fravær, atter er at finde i bandet, hvor jeg spiller rytmeguitar og synger.

Udover musikken, er jeg også poet og skriver dermed digte, som jeg elsker at fremføre. Og tilhørere har været gennem både grin og tårer, når det rammer en selv.

Jeg maler også lidt. Det er kun blevet til få malerier indtil videre. Men har været med på en udstilling på Telefonfabrikken (Gladsaxe Kulturhus) i 2018.

Og så har jeg en masse andre kvalifikationer, som jeg kan gøre brug af, efter behov. Jeg er blandt andet uddannet NLP Coach, Reki healer, Kranio Sakral Terapeut, samt har en mangeårig karriere som leder inden for forsvaret og det kommunale regi, og derigennem har jeg en omfattende undervisningserfaring, erfaring med projektledelse, ledelse på lederniveau og toplederniveau og meget mere. Og så har jeg været freelancekonsulent med kurser inden for teamudvikling. Senest har jeg haft egen konsulentvirksomhed inden for it-området. Nu er jeg gået på pension og bruger mine ressourcer på det kulturelle område og ikke mindst som statist i både reklamefilm, TV-serier og spillefilm. Ind imellem arbejder jeg også som freelancer / tager jeg lønmodtagerarbejde i mindre omfang. Se mere under menuen “Freelancer”.

Bjarne Brønno