Om

Hvem er jeg:

Tja, det er der sikkert mange meninger om, men måske du kan se det lidt ud af mine interesser nedenfor:

Musik:
Jeg har gennem en årrække været singersongwriter og musiker i bandet Country Heat (som jeg var med til at oprette) samt i trioen Weelers.
Som singersongwriter skriver og komponerer jeg selv sangene og er mange gange blevet opfordret til at udgive sange. Indtil dato har jeg dog kun udgivet en sang “Hjerte i brand”, som du kan høre her på hjemmesiden, samt en julesang “Juleglæder” som blev udgivet 1. december 2021.

Forfatterskab:
Siden mine unge år har jeg skrevet både sange og poesi, og er nu også igang med at skrive bøger. En del af digtene har jeg en ofte fremført ved oplæsningsevents og tilhørere har været gennem både grin og tårer, ikke mindst når det rammer en selv. Men nu skriver jeg også på en novellesamling.

Malerier og fotos:
Jeg maler også lidt. Mine første billeder var oliemalerier, som jeg skabte i slutningen af 1960’erne og til begyndelsen af 1970’erne. Derefter er jeg først startet igen med at male i 2018. De nyeste billeder har indtil nu været akryl på lærred.
Det er ikke blevet til mange billeder indtil videre. Men mine malerier har været med på  udstillinger på Telefonfabrikken (Gladsaxe Kulturhus) i 2018 og efterårsudstillingen på Telefonfabrikken i 2019 (en periode på ca. 3 1/2 måned).
Jeg elsker også at fotografere, så måske en udstilling med både fotos og malerier kan blive aktuel 🙂

Film/tv-serier/reklamer:
I 2010’erne har jeg arbejdet en del som statist og autodidakt skuespiller i forbindelse med både film, tv-serier og i reklamer, og det fortsætter jeg med, når der er brug for mig til det.

Freelance:
I 2018 startede jeg med at være med bag om filmproduktionen som afspærrer. Dette indebærer en form for vagt, så der ikke kommer nogen uvedkommende gående eller kørende ind i filmen.
Jeg har i en årrække også arbejdet som eksamensvagt.

Andet:
Jeg en masse andre kvalifikationer, som jeg kan gøre brug af, efter behov. Jeg er blandt andet uddannet Master NLP Coach, Reki healer, Kranio Sakral Terapeut, samt har en mangeårig karriere som leder inden for forsvaret og det kommunale regi, og derigennem har jeg en omfattende undervisningserfaring, erfaring med projektledelse, ledelse på lederniveau og toplederniveau og meget mere. Og så har jeg været freelancekonsulent med kurser inden for teamudvikling. Senest har jeg haft egen konsulentvirksomhed inden for it-området. Nu er jeg gået på pension og bruger nu mest mine ressourcer på kulturelle eller sjove opgaver 🙂 – Og det elsker jeg 😀

Bjarne Brønno